Beneficii vCatalog

Beneficii școli

Beneficii profesori

Beneficii elevi

Beneficii părinti

Ce oferă vCatalog şcolilor

Cataloage, evidenţe, rapoarte. Toate la îndemână. Şi încă ceva în plus

Activitatea şcolară este foarte uşor de manageriat. Cu vCatalog ai la îndemână toate cataloagele în format electronic, orarul, evidenţa profesorilor, elevilor şi părinţilor, performanţa şcolară şi situaţia absenţelor. Şi încă ceva în plus: o soluţie simplă de fundraising pentru proiectele şcolii.

1.

FUNDRAISING

vCatalog este mai mult decât instrument pentru managementul eficient al situaţiei şcolare. Platforma include opţiunea de fundraising online pentru a atragere fondurile necesare finanţării proiectelor importante pentru şcoala ta. Simplu şi rapid.


2.

STABILITATE

O soluţie cu impact pozitiv asupra ratei de absenteism şi a abandonului şcolar, ce scade riscul reducerii numărului de clase şi disponibilizările personalului didactic.


3.

FĂRĂ TAXE

Accesul la utilizarea platformei este nelimitat și necondiționat. vCatalog este disponibil de oriunde şi de pe orice dispozitiv. Poți renunţa la el oricând, fără să plătești nimic.


4.

PRESTIGIU

Mai eficienţi, performanţe şcolare mai bune. vCatalog înseamnă eficientizarea activității profesorilor, îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor şi, implicit, creşterea prestigiului școlii.


5.

COMUNICARE

Accesul la informaţii în timp real a tuturor celor implicaţi – profesori, elevi, părinţi – pune bazele comunicării eficiente şi colaborării permanente pentru creşterea calităţii actului educaţional.


6.

RESPONSABILITATE

Digitalizarea este inerentă. Un număr din ce în ce mai mare de școli folosesc platforme similare pentru care plătesc sume consistente. vCatalog este însă cea mai putin costisitoare.


Ce oferă vCatalog profesorilor

Cel mai prietenos catalog şcolar virtual. Intuitiv şi uşor de folosit

vCatalog nu este ca oricare alt catalog online. Este o replică virtuală a catalogului clasic, ce reproduce procedurile offline de notare. Asta îl face cel mai prietenos instrument de acest fel. Pentru care nici nu ai nevoie de instrucţiuni complexe de folosire.

1.

ACCESIBILITATE

Nu e nevoie să ai super abilităţi digitale pentru a utiliza vCatalog. Interfaţa extrem de prietenoasă face totul foarte simplu de înţeles şi accesat, de la sistemul de notare şi evidenţa absenţelor până la descărcarea rapoartelor.


2.

EFICIENȚĂ

Mai puţin timp pentru chestiunile administrative, mai mult timp pentru pregătirea lecţiilor. vCatalog calculează automat mediile şcolare, generează statistici şi raporate şi îţi permite să trimiţi rapid informări părinţilor.


3.

MOBILITATE

vCatalog este la fel de simplu de utilizat de acasă şi de la școală deopotrivă, la orice ora și de pe orice dispozitiv: smartphone, tabletă, PC. Totul în deplină sigurantă şi la un nivel performant.


4.

SATISFACȚIE

Munca ta devine mai vizibilă, iar rezultatele vin mai repede. Digitalizarea are impact asupra performanţelor şcolare ale elevilor, prezenţa la ore este îmbunătăţită, iar ideile tale de proiecte şcolare se pot materializa cu ajutorul fondurilor strânse prin sistemul online de fundraising.


5.

TRANSPARENȚĂ

Accesul permanent la situația școlară asigură transparență în relaţia cu părinţii și impulsionează implicarea acestora în creşterea performanţelor şcolare.


6.

DOTĂRI

Un videoproiector la clasă? Un mulaj nou pentru laboratorul de biologie? Cu ajutorul fondurilor atrase prin fundraising se pot îmbunătăți dotările școlii și poţi avea, în sfârşit, la dispoziţie acele materiale utile în activitatea didactică.


Ce oferă vCatalog elevilor

Tot ce ai nevoie să ştii despre situaţia ta şcolară. Plus resurse digitale care să te ajute să fii mai bun.

1.

INFORMAȚII COMPLETE

vCatalog iți permite să vezi toate informațiile tale școlare (note, absențe, motivări, orar, teme) cu 1 singur click, de oriunde, la orice oră și de pe orice dispozitiv. În condiții de maximă confidențialitate și siguranță.


2.

PERFORMANȚE ȘCOLARE

Foloseşte resursele din Biblioteca virtuală şi Testele de verificare concepute de profesori pentru a-ţi verifica cunoştinţele şi a-ţi îmbunătăţi performanţele şcolare.


3.

CONECTARE PERMANENTĂ

Comunică rapid şi în siguranţă direct din platformă. Ai la îndemână un sistem de mesagerie securizat prin intermediul căruia eşti în permanență conectat cu profesorii şi colegii tăi.


4.

CONDIȚII DE STUDIU

Bucură-te de condiţii mai bune de studiu şi de posibilitatea de a participa la diverse proiecte şcolare finanţate prin tool-ul integrat de fundraising. Poţi să vii chiar tu cu propuneri şi te poţi implica în strângerea de fonduri.


5.

ECONOMII FINANCIARE

O cheltuială mai mica pentru familie poate fi un plus pentru tine. vCatalog este singura platformă educațională absolut accesibila tuturor, iar asta înseamnă economii de bani pentru alte necesități.


Ce oferă vCatalog părinţilor

Punem punct drumurilor tale la şcoală pentru a afla situaţia copilului

vCatalog îţi respectă timpul şi sumedenia de responsabilităţi pe care le ai. Aşa că n-ai nevoie decât de un click ca să afli, în timp real, situaţia şcolară a copilului tău. vCatalog este un instrument creat de părinţi care vine în sprijinul părinţilor.

1.

ACCES LA INFORMAȚII

De la orarul zilei la note, absenţe şi medii, vCatalog îți permite să vezi toate informațiile școlare ale copilului tău, 24/7. De oriunde, la orice oră și de pe orice dispozitiv. În condiții de maximă confidențialitate și siguranță.


2.

SIMPLITATE

Utilizarea vCatalog nu necesită abilități digitale speciale. Oricine știe să folosească internetul, va putea utiliza platforma fără probleme. Este atât de intuitivă că aproape nu necesită instrucțiuni de folosire.


3.

ECONOMIE DE TIMP

Gata cu drumurile până la şcoală ca să afli informaţii legate de activitatea copilului tău. Cu vCatalog ştii totul, în timp real şi de la distanţă. Ai astfel timp pentru alte lucruri importante.


4.

CONFIDENȚIALITATE

Datele tale şi ale copilului tău sunt în siguranţă. Construcția platformei, măsurile de securitate și criptarea transmisilor de date cu certificate SSL permit fiecărui părinte să vizualizeze strict situația școlară a copilului propriu.


5.

COMUNICARE

Foloseşte opţiunea ”Mesagerie” pentru a comunica direct cu profesorii de fiecare dată când ai nevoie de informaţii suplimentare, când ai nelămuriri sau lucruri importante de transmis acestora.


6.

IMPLICARE

Cu vCatalog te poţi implica direct şi simplu în atragerea de fonduri pentru îmbunătățirea bazei materiale a școlii sau finanțarea unor proiecte școlare.


Contactați-ne pentru mai multe informații

Dacă aveți nelămuriri legate de vCatalog suntem întotdeauna disponibili să vă răspundem întrebărilor. Lăsați un mesaj în zona de contact și vom răspunde cât de repede posibil.